Little Me Collectie

Little Me Collectie - Een collectie speciaal ontworpen en uitgewerkt voor babyspeciaalzaak Little Me

Advies nodig?

Aarzel niet en maak een afspraak.
Little Me zorgt voor advies en helpt bij het uitwerken van uw geboortelijsten en babyborrels.

Geboortelijst

Op zoek naar een geboortelijst van een pasgeboren baby? Klik hier met de inloggegevens.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30-18:00
Woensdag
09:30-18:00
Donderdag
09:30-18:00
Vrijdag
09:30-18:00
Zaterdag
09:30-18:00
Zondag
Gesloten
 • Welkom in de wondere wereld van Little Me Collectie

  Welkom in de wondere wereld van Little Me Collectie

  Little Me Collectie is een merk speciaal ontworpen en uitgewerkt voor babyspeciaalzaak Little Me. Little Me Collectie bestaat sinds 2012 en is met heel wat liefde ontworpen en uitgewerkt.  Het is een liefdevolle babycollectie met zowel een basic collectie als een bedtextiel collectie. Wil je later nog dingen bijkopen? Dit is een enkel probleem de Little Me Collectie is het hele jaar door verkrijgbaar.

 • Little Me Basic Collectie

  Little Me Basic Collectie

  Onze basic collectie bestaat uit speenkoorden, slabben, babycapes, speelbal, bedpocket, borstvoedingskussen, laken, bedomrander, parkinlegger & parkomranders. De speenkoorden bestaan uit verschillen de kleuren zowel zachte als felle kleuren. Onze slabben en babycapes hebben leuke opschriften verkrijgbaar in verschillende kleuren opschrift. De bedtextiel bestaat uit 6 verschillende kleuren grijs, beige, roze, munt, lichtblauw en marine blauw.

 • Black and gold collectie

  Black and gold collectie

  Onze black and gold collectie is een stoere collectie met een lieve touch!