Softflex 2-N-1 Breast pump

Softflex 2-N-1 Breast pump

Softflex 2-N-1 Breast pump

Softflex 2-N-1 Breast pump

€ 49,95-

Product code: NT72035

0+ Maanden

Tijdens de periode van borstvoeding, zijn moeder en kind sterk op elkaar aangewezen. Door je melk af te kolven, kan je kindje ook bij jouw afwezigheid gevoed worden met moedermelk.

Borstpomp

Deze uiterst comfortabele borstpomp heeft een zachte siliconen trechter met stimulerende kussentjes. Dit voelt natuurlijk aan en verbetert de zuigkracht zodat het afkolven vlotter verloopt. Een verstelbaar ventiel maakt het mogelijk de zuigkracht van de pomp aan te passen, volgens uw eigen comfort. De kolf past op alle Natural Touch™ flessen en bekers.

Fles

Deze flessen uit recycleerbaar polypropyleen zijn ideaal voor standaard flesvoeding eens uw baby gewend is om van een flesje te drinken. STEP 2 flessen zijn verkrijgbaar zowel in heldere & onbedrukte uitvoering als in gekleurde versies met prints. Alle flessen kunnen worden voorzien van handvatten.

Wegwerpborstkompressen

Nûby’s wegwerpborstkompressen hebben een super absorberend vermogen. Ze zijn ultradun en omdat ze voorgevormd zijn, uiterst comfortabel. Een zelfkleefstrip houdt het kompres netjes op zijn plaats in de beha.

Vier lagen zorgen voor een perfecte bescherming:

1. Vochtwerende buitenste laag voorkomt lekken op kledij.
2. Superabsorberende polymeer laag houdt de overvloedige melk vast en zorgt voor extra comfort. Deze laag is maximaal droog, zelfs ‘s nachts.
3. Extra absorberende laag vangt het melkverlies op.
4. Superzacht katoenlaagje beschermt de gevoelige tepel en houdt de borst droog.

COLLECTIE ENKEL TE KOOP IN ONZE WINKEL!

Categorie: Borstvoeding

Merk: Nuby

Kleuren: Doorzichtig, Wit