Sterilisator 4 in 1 avent

Sterilisator 4 in 1 avent

Sterilisator 4 in 1 avent

Sterilisator 4 in 1 avent

€ 108,99-

Product code: SCF286/03

De grootte van de 4-in-1 Philips AVENT-sterilisator kan worden aangepast aan de te steriliseren artikelen. Hij neemt dus nooit te veel ruimte in beslag. De 4 instellingen zijn: 1) Klein formaat voor sterilisatie van spenen 2) Middelgroot formaat voor sterilisatie van verschillende flessen, peuterborden en bestek 3) Groot formaat voor sterilisatie van tot wel 6 flessen 4) Geïntegreerd vaatwasmachinemandje voor probleemloos voorspoelen van babyflessen en accessoires.

* Het geavanceerde display houdt je op de hoogte gedurende de sterilisatiecyclus en geeft aan wanneer de flesjes zijn afgekoeld.

* De sterilisator is ontwikkeld voor flessen met brede en smalle hals en voor de verschillende typen kolven en accessoires. Je bent dus niet gebonden aan een bepaalde maat flessen en accessoires. Volledig gevuld kan de sterilisator zes Philips AVENT-flessen van 330 ml tegelijk steriliseren.

* Steriliseert in slechts 6 minuten al je flessen en accessoires. Extra veilig en energiezuinig door automatische uitschakeling na sterilisatie.

* Sterilisatie is bedoeld om je baby te beschermen tegen schadelijke bacteriën totdat het immuunsysteem van je kindje sterk genoeg is. De Philips AVENT-sterilisator gebruikt de sterilisatiemethode met stoom die ook in ziekenhuizen wordt gebruikt. Dit gaat snel, eenvoudig en efficiënt zonder chemische middelen. De inhoud blijft met gesloten deksel 24 uur steriel.

Merk: Avent

Kleuren: Wit, zwart