Speen triple flow

Speen triple flow

Speen triple flow

Speen triple flow

€ 6,99-

Product code: NT67678

Deze revolutionaire en gepatenteerde speen imiteert de moederborst als geen andere en is daarom “de absolute kern” van het voedingssysteem. De elastische Softflex speen, vervaardigd in 100% zuivere medische silicone, heeft niet alleen dezelfde vorm maar ook dezelfde beweeglijkheid als mama’s borst. Hierdoor herinnert de baby zich de natuurlijke actie meteen en houdt deze het mondje zonder moeite in de juiste positie. Dit bevordert de overgang van borst- naar fles enorm.

Deze superieure speen is bovendien uitgerust met een drievoudig antikoliek systeem en zachte nopjes op het oppervlak masseren uw baby’s gevoelige tandvlees.

Triple Flow:  deze 1-2-3 speen heeft een regelbare opening van 1 (kleinste opening) tot 3 (grootste opening). Het cijfer op de speen moet onder de neus van uw baby staan.
Let wel, de melk loopt bij deze speen sneller dan bij een fast flow speen, en wordt dus niet aangewezen voor kindjes jonger dan 12 maand, behalve voor het drinken van ingedikte melk, pap of reflux melk.

COLLECTIE ENKEL TE KOOP IN ONZE WINKEL!

Categorie: Flessen & spenen

Merk: Nuby

Kleuren: Doorzichtig