Billendoekjes 80 stuks

Billendoekjes 80 stuks

Billendoekjes 80 stuks

Billendoekjes 80 stuks

€ 4,99-

 

Eigenschappen

Billendoekjes van Nûby™ Citroganix ™ zijn vochtinbrengend, verzachten en helpen om uw baby te beschermen tegen luieruitslag. Deze billendoekjes werden gemaakt onder dermatologisch toezicht. Ze voelen zacht aan en zijn heel stevig. Dankzij de toevoeging van Citroganix™, doden de doekjes, met hun volledig natuurlijke formule, 99,99% van de bacteriën en de gistsoorten die verantwoordelijk zijn voor luieruitslag (met inbegrip van Candida albicans). 

 

 Preventie en behandeling van luieruitslag

 Doodt 99,99% van de bacteriën en gistsoorten die verantwoordelijk zijn voor luieruitslag (Citroganix™)

 Langdurige werking: tot 4 uur lang
 Vochtinbrengend (glycerine)
 Kalmeert geïrriteerde billetjes (calendula, sap van aloëbladeren, arginine)
 Verzacht de huid (calendula, sap van aloëbladeren, arginine)

 Volledig natuurlijke ingrediënten

 Ontwikkeld onder dermatologische controle

 Zonder parabenen, phenoxyethanol of alcoholWat onze billendoekjes zo uniek maakt is de combinatie van een natuurlijk antibacterieel bestanddeel (Citroganix™) samen met andere natuurlijke ingrediënten die zorgvuldig werden uitgezocht voor hun beschermende, vochtinbrengende en verzachtende eigenschappen.

____________________________________________________________________________________________________________________

Gebruiksaanwijzing 

Ultrazachte, dermatologisch geteste doekjes. Voor een meer doeltreffende behandeling van luieruitslag gebruik ook Nûby™ zalf voor luieruitslag en babypoeder, die dezelfde antibacteriële eigenschappen hebben. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Voor een nog betere doeltreffendheid gebruikt u eveneens Nûby™ Luiercrème en luierpoeder die dezelfde antibacteriële eigenschappen hebben. Gebruik eerst de doekjes om de bips en de billetjes schoon te maken en breng dan het poeder aan dat het overtollige vocht opslorpt. Breng ten slotte de zalf tegen luieruitslag aan zoals hierboven beschreven.
 

Categorie: Verzorging in de badkamer

Merk: Nuby

Kleuren: Wit