Bedside wieg beuk wit

Bedside wieg beuk wit

Bedside wieg beuk wit

Bedside wieg beuk wit

€ 208,99-

Het bedkant babywiegje (50x90cm) wordt gebruikt om rechtstreeks tegen het bed van de moeder te plaatsen. Zo hebt u uw baby dichtbij u tijdens de nacht. Het bedje wordt geleverd met een extra bevestigingsriem om het bedje veilig vast te maken aan het bed van de moeder. De bedkant wieg is iets groter dan een standaard babywieg voor optimaal comfort voor uw baby.

De matrasbodem kan op 9 verschillende hoogtes versteld worden. De minimale hoogte van de matrasbodem is 30cm. De maximale hoogte van de matrasbodem is 55cm. De bodem kan u op deze manier zonder problemen afgesteld worden aan het ouderlijke bed. De opening van de spijltjes bedraagt 5.5 cm.

De bedkant wieg heeft 4 spijlenzijden zodat uw baby kan genieten van optimale luchtcirculatie tijdens de nachtrust. Eén spijlen zijkant van het bedje kan op 3 hoogtes worden versteld (85cm, 59,5cm en 46cm) en kan ook volledig verwijderd worden. Om veiligheidsredenen dient de verstelbare zijde van de bedkant wieg versteld te worden wanneer het kindje niet in het bedje ligt. De bedkant wieg kan later nog als een handig bankje gebruikt worden. De legplank onder de wieg kan dienen om manden op te zetten.

OPGELET: De bedkant wieg is geschikt voor baby's van 0 tot 6 maanden. De bedkant wieg niet meer gebruiken van zodra uw baby kan kruipen, zelfstandig kan zitten of zichzelf rechtop kan zetten. 
Maximum gewicht: 15kg.
De wieltjes zijn inbegrepen.
AFMETINGEN: 85 x 94 x 54 cm 
EN-NORM : EN 1130
MATERIAAL : Beuk - MDF
ONDERHOUD : Reinig met vochtige doek

Categorie: Wiegen & bedjes

Merk: Childhome

Kleuren: Wit